Inloggen

X

disclaimer

Fred-Internet.com: Uw Privacygerichte Bron voor ICT Advies en Blog

Fred-Internet.com is ontstaan als een particulier initiatief in 2001, oorspronkelijk bekend als Fred-Dresken.nl, en later getransformeerd naar Fred-Internet.com. Hoewel deze website geen formele onderneming is en geen KVK-inschrijving of BTW-nummer heeft, biedt het een webaanwezigheid aan de eigenaar, Fred, die voor 99% onder eigen controle en verantwoording valt.

In een tijd waarin online privacy steeds meer vervaagt en de vertrouwelijkheid van grote technologiebedrijven in twijfel wordt getrokken, heeft Fred-Internet.com als doel een veilige en betrouwbare plek te zijn. Als werkzaam medewerker voor Detamo Flex Force, toegewezen aan het JIVC/MinDef, wil Fred zijn kennis delen en anderen helpen bij het verbeteren van hun online privacy op pc's, laptops en smartphones.

Het blog op deze website biedt nuttige tips en handigheidjes om uw privacy te beschermen en ICT-advies te krijgen. Daarnaast staat Fred ook klaar om te helpen bij installatie, configuratie en reparatievragen, die hij in zijn vrije tijd zal behandelen.

Bij Fred-Internet.com kunt u vertrouwen op de expertise van Fred en zijn streven naar online privacy en veiligheid voor iedereen.

Bedankt voor uw interesse,

 

>>teksten op deze website zijn voor optimalisatie en SEO grammatisch herzien en/of (deels) herschreven door chatGTP<<

Fred-Internet.com