Inloggen

X

Werkplekbeheer door Fred-Internet.com(Thuis)Werkplekbeheer is de basis van dienstverlening waar Fred Internet hoofdzakelijk de focus op heeft. In de loop der jaren is die focus breder ontwikkeld met de ervaringen opgedaan bij grote tot middelgrote projecten.

Het aanleggen van een nieuwe (thuis)werkplek is, zoals u zult begrijpen, van een andere orde dan het volledig inrichten van een kantoor of klaslokaal. De verschillende diciplines die daarmee gepaard gaan zijn zeer uiteenlopend binnen het vak van ICT'er.

Het verplaatsen van een bestaand aansluitpunt (ethernet, 220V) tot en met de aanleg van transport- / wand-goten en inrichting van patch/server ruimten het maakt allemaal deel uit van het begrip werkplekbeheer.

Het plaatsen, aansluiten, configureren en 'inspoelen' van netwerk PC's, ook dat is een belangrijk onderdeel van het VAK werkplekbeheer, niet voor niets bestaan hier gecertificeerde opleidingen voor.

Kort gesteld, als werkplek ICT'er word je geacht vaardig te zijn met elektra, data, metaalbewerking, interieur inrichting, soft-/hard-ware en meer.