Inloggen

X
Uw installatie, configuratie, reparatie expert. 020-7370095 | 06-49665648
 • Installatie services

  Bent u op zoek naar professionele IT-oplossingen voor uw bedrijf of thuiswerkplek? Fred Internet bied hoogwaardige installatie- en configuratiediensten voor computers en netwerken, zodat u kunt genieten van een betrouwbare en efficiënte digitale omgeving.

  Lees meer …

 • Mijn werk stopt niet bij de installatie. Ik bied doorlopende onderhoudsdiensten en supportpakketten om ervoor te zorgen dat uw systemen altijd up-to-date en operationeel zijn. Mijn proactieve aanpak voorkomt problemen voordat ze zich voordoen..

  Lees meer …

 • Laat mij uw technologiepartner zijn. Neem vandaag nog contact met mij op voor een gratis consultatie en ontdek hoe ik u kan helpen uw computer- en netwerkproblemen op te lossen. Uw tevredenheid is mijn prioriteit, en ik streef ernaar om uw technologie weer in topvorm te krijgen.

  Lees meer …

router

Beveilig je Netwerk met de Juiste Routerconfiguratie

De router is het hart van je netwerk. Met de juiste configuratie van je router kun je jezelf beschermen tegen indringers, al je apparaten veilig met elkaar verbinden en ervoor zorgen dat je kinderen alleen geschikte inhoud te zien krijgen.

Elke internetprovider levert haar eigen hardware aan gebruikers, wat resulteert in een verscheidenheid aan routermodellen in gebruik. Hierdoor is er geen kant-en-klaar antwoord voor de verschillende routers die in omloop zijn.

Het advies luidt dan ook om je eigen hardware (router/modem) te gebruiken op het netwerk van jouw keuze. Door de juiste router te kiezen en op de juiste manier te configureren, kun je een veilig en betrouwbaar netwerk opzetten dat aan al jouw behoeften voldoet.

Ontdek vandaag nog hoe je met de juiste routerconfiguratie je netwerk kunt beveiligen en geniet van een probleemloze verbinding voor al je apparaten.

Sinds januari 2022 heeft de wetgever bepaald dat consumenten hun eigen hardware moeten kunnen gebruiken op het netwerk van een provider naar keuze, dit tegen wil en dank van de Internet Service Providers.

Uw Internet Service Provider (ISP) ziet liever niet dat u eigen hardware in gebruik neemt op hun netwerk omdat dit het geautomatiseerd en gestandaardiseerd loggen van actieve verbindingen bemoeilijkt.

Waarom eigen apparatuur best belangrijk is lees je HIER op de website van AVM